Bułka wypiekana na zamówienie ze świeżo grillowaną wołowiną, domowej roboty sosami i sprowadzanym z Norwegii karmelowym serem. Surf Burger zaskoczył mieszkańców Trójmiasta nową jakością jedzenia podawanego z samochodowej przyczepy. Jeszcze dwa lata temu klienci podchodzili do tego typu gastronomii z dużą nieufnością, lecz dzisiaj już nikt się nie dziwi, że w food truckach można zjeść zarówno smacznie, jak i zdrowo. W Trójmieście funkcjonuje obecnie kilkadziesiąt barowozów, lecz tylko właścicielom Surf Burgera udało się stworzyć sieć, pod której marką działają nie tylko food trucki, ale też stacjonarne lokale gastronomiczne. Na Facebooku zgromadzili 13 tys. fanów, pojawiają się...
Twoja przeglądarka nie ma włączonej obsługi JavaScript

Wypróbuj prenumeratę cyfrową Wyborczej

Pełne korzystanie z serwisu wymaga włączonego w Twojej przeglądarce JavaScript oraz innych technologii służących do mierzenia liczby przeczytanych artykułów.
Możesz włączyć akceptację skryptów w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Sprawdź regulamin i politykę prywatności.