Bułka wypiekana na zamówienie ze świeżo grillowaną wołowiną, domowej roboty sosami i sprowadzanym z Norwegii karmelowym serem. Surf Burger zaskoczył mieszkańców Trójmiasta nową jakością jedzenia podawanego z samochodowej przyczepy. Jeszcze dwa lata temu klienci podchodzili do tego typu gastronomii z dużą nieufnością, lecz dzisiaj już nikt się nie dziwi, że w food truckach można zjeść zarówno smacznie, jak i zdrowo. W Trójmieście funkcjonuje obecnie kilkadziesiąt barowozów, lecz tylko właścicielom Surf Burgera udało się stworzyć sieć, pod której marką działają nie tylko food trucki, ale też stacjonarne lokale gastronomiczne.
Pozostało 92% tekstu
Twoja przeglądarka nie ma włączonej obsługi JavaScript

Wypróbuj prenumeratę cyfrową Wyborczej

Pełne korzystanie z serwisu wymaga włączonego w Twojej przeglądarce JavaScript oraz innych technologii służących do mierzenia liczby przeczytanych artykułów.
Możesz włączyć akceptację skryptów w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Sprawdź regulamin i politykę prywatności.