Czytaj teraz
Więcej
    Komentarze
    Przewodnik Gault&Millau Polska nie ma nic wspólnego z edycją francuską. Robi wrażenie jakby recenzowani byli równocześnie zleceniodawcami recenzji, żeby nie użyć dosadniejszego określenia. Trójmiasto to pustynia restauracyjna - wystarczy zajrzeć do międzynarodowej edycji Michelina, który z Gdańska, Sopotu i Gdyni nie wymienia ani jednej restauracji. Podobnie zresztą ma się sprawa z "Europejską stolicą kultury" - Wrocławiem, czy siedzibą międzynarodowych targów - Poznaniem.... W Warszawie mamy 2 restauracje jednogwiazdkowe, ale również aż 24 "talerze" Michelina i 3 trzy "tanie restauracje dla smakoszy".... W Krakowie aż 23 "talerze" Michelina i jedna "tania restauracja dla smakoszy". Chyba oczywiste, że Trójmiasta nie da sie porównać do Warszawy, ale wysoka ocena krakowskich restauracji powinna spędzać sen z oczu gdańskim restauratorom.... Bo "oceny" raczej im sławy (ani klientów) nie przysporzą.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Wyjątkowo niechlujnie przygotowana notatka, nie wnosi żadnej informacji dla potencjalnie zainteresowanych.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Mapka? Lista nazw z adresami w podziale na miasta? Czy to aż takie trudne?
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Czyli z potraw kaszubskich w Gdyni mamy do wyboru sajgonki i sushi.
    już oceniałe(a)ś
    1
    1
    Ok, przy 15 zdjeciu odechcialo mi sie klikania. Dlaczego GW musi byc tak user unfriendly??
    już oceniałe(a)ś
    1
    1
    Może jakaś mapka z adresami?
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Gdzie nie ma Gessler jest OK
    już oceniałe(a)ś
    2
    2